eMAG: tengeren vagy hegyvidéken nyaralsz? A vásárlások a vakációban is követik az ügyfeleket (x)

2022. augusztus 08., 12:03

A román állampolgárok vásárlási kedve az online vásárlási kosarak struktúrájában is tükröződik, amelyek tartalma a világjárvány utáni első, megszorítások nélküli nyáron, 11 százalékkal nőttek a vakációs és szabadidős termékek terén 2019-hez viszonyítva.

eMAG: tengeren vagy hegyvidéken nyaralsz? A vásárlások a vakációban is követik az ügyfeleket (x)
galéria
Irina Pencea, az eMAG marketingigazgatója Fotó: eMAG

Az eMAG vásárlók vakációs beszerzési listáján úszómedencék, légkondicionáló berendezések, hordozható ventillátorok, közlekedési eszközök (hoverboard, biciklik, robogók, elektromos robogók), de gurulós bőröndök, napágyak, fürdőruhák és testápoló szerek is nagy számban szerepelnek.

A nyár első két hónapjában a bukaresti, kolozsvári, temesvári, jászvásári, brassói és krajovai lakosok voltak a legaktívabb vásárlók és

a legtöbbet online vásárolt termékek az úszómedencék, a napvédő kozmetikai szerek és személyes testápolási szerek voltak, de szép számban voltak az elektromos robogók és az olyan divatcikkek is, mint a napszemüvegek, strandpapucsok és sapkák is.

Ugyanakkor, azok az ügyfelek, akik Romániában töltik a vakációjukat, függetlenül attól, hogy a tengeren vagy a hegyvidéken nyaralnak, rájöttek arra, hogy nem gond, ha elfelejtettek megvásárolni valamit, mielőtt elmentek volna otthonról, mivel az eMAG-ról az ország bármely területén rendelhetnek és igénybe vehetik a Sameday által kidolgozott easybox hálózatot. Ennek köszönhetően az ügyfelek 24 százalékkal több terméket vettek át az easybox hálózatban a tengerparton és 15 százalékkal többet a hegyvidéki turisztikai helyeken, mint tavaly nyáron. Ebben az időszakban a legtöbb rendelést a tengerpartról adták le, Mamaia, Eforie Sud és Eforie Nord üdülőhelyeken, ahonnan 32 százalékkal több csomagot vettek át a nyár első hónapjában, mint az extraszezonban.

Az eMAG kliensek rájöttek arra, hogy noha sietősen vakációra mentek és még nem kapták meg a havi fizetéseiket, akkor is megvásárolhatják a szükséges termékeket, a Buy now, pay later (BNPL) (Vásároljon most, fizessen később) típusú rugalmas fizetési módnak köszönhetően. Ezáltal, az ebben a fizetési módban kiegyenlített megrendelések 20 százalékkal nőttek ebben a periódusban.

„Függetlenül a szezontól vagy az aktuális periódustól, az online kereskedelem azt mutatja, hogy a legkönnyebben képes alkalmazkodni az emberek igényeihez, olyan eszközöket bocsát a rendelkezésükre, amilyenekre az embereknek igényük van, bárhol tartózkodnak, munkában vagy vakáción és bármennyi időre van szükségük.

Egyes klienseink így fedezték fel, hogy a rugalmas fizetési módoknak köszönhetően vásárolhatnak anélkül, hogy hozzányúlnának a vakációs költségvetésükhöz. Mások arra jöttek rá, hogy gondtalanul elmehetnek vakációra, akkor is ha valamit elfelejtettek beszerezni, mivel a termék utánuk megy, a legközelebbi easybox-ba, bárhol is lennének, tengeren vagy hegyvidéken

– mondta Irina Pencea, az eMAG marketing-igazgatója. 

Az eMAG-ról

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról: about.emag.ro.

(X – fizetett hirdetés)

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.