Helyszíni stúdióval, saját kamerákkal, exkluzív anyagokkal kiegészítve közvetíti a közmédia az Európa-bajnokságot

EN-összeállítás 2024. június 13., 07:32 utolsó módosítás: 2024. június 13., 10:58

Hazahozza a szurkolóknak a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságot az M4 Sport, a Nemzeti Sportrádió, a Kossuth Rádió, az M1 és a Nemzeti Sport. A június 14-én rajtoló kontinenstorna valamennyi mérkőzését élőben lehet követni, a magyar vonatkozású összecsapások esetén – a helyszíni stúdió és a saját kameráknak köszönhetően – korábban sosem látott színvonalon láthatják a kontinenstorna legfontosabb mérkőzéseit.

Helyszíni stúdióval, saját kamerákkal, exkluzív anyagokkal kiegészítve közvetíti a közmédia az Európa-bajnokságot
galéria
Sallai Roland, a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott tagja autogramot ad a csapat nyilvános edzése után Weiler-Simmerbergben Fotó: MTI/Illyés Tibor

A közmédia sportcsatornája – kiegészülve a június 14-től hallható Nemzeti Sportrádióval, továbbá a Kossuth Rádióval, az M1 aktuális csatornával, a Nemzeti Sporttal és az online felületeikkel arra törekszik, hogy minél többet, különlegesebbet, kiváló minőségben mutasson meg a nézőknek és a hallgatóknak a labdarúgó-Európa-bajnokságról, majd a párizsi olimpiáról.

Június 14-én rajtol a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság a magyar válogatott részvételével.

A futballünnep valamennyi mérkőzését élőben közvetíti a közmédia az ingyenesen fogható, országos lefedettségű televízióban, az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon. Az Európa-bajnokság startjával egyidőben kezdi meg működését a Nemzeti Sportrádió.

Érdemes az M1 aktuális csatornát is követni, hiszen helyszíni stábjuk rendszeresen tudósít a kontinenstornáról. Az M4 Sport elemzőműsorokkal is várja a nézőket, közvetlenül a nap utolsó meccse után a Góóól!-lal és a másnap délelőtt jelentkező Góóól!2-vel. Az eseményekről hírekkel, interjúkkal, percről perce tudósításokkal, fotókkal és videókkal számol be a 121 éves Nemzeti Sport nyomtatott és internetes kiadása, valamint több közösségi felülete.

Összeállt a szakmai stáb is, a közmédia népszerű kommentátorai és műsorvezetői várják napról napra a nézőket, hallgatókat. A magyar vonatkozású mérkőzések műsorvezetője Petrovics-Mérei Andrea lesz, rajta kívül Berkesi Judit, Székely Dávid és Mohay Bence várja a nézőket az M4 Sport Európában is kiemelkedő felszereltségű stúdiójából.

Az Eb történéseit a helyszínről kommentálja Hajdú B. István, Varga Ákos, Varga Péter, Tóth Attila és Ujvári Máté. A riporterek Molnár Mátyás és Péter Ágoston lesznek. A Nemzeti Sportrádióban és a Kossuth Rádióban Tóth Bélát és Cseszregi Balázst és a Nemzeti Sport munkatársait is hallhatják a helyszínről. A Nemzeti Sport helyszíni stábjának tagjaként Bodnár Zalán, Borsos László, Gyenge Balázs, Pór Károly, Szöllősi György (újságírók) Nagy-Pál Tamás (videóriporter), Koncz Márton és Szabó Miklós (fotóriporterek) tudósítja a szurkolókat az Európa-bajnokságról.

A magyar vonatkozású mérkőzéseknél a közmédia több mint 50 kollégája biztosítja a helyszínen, hogy a szurkolók mindenről értesülhessenek, ami a pályán és azon túl történik.

Az elsőtől az utolsó percig a helyszíneken készül az adás, saját stúdióval és olyan kamerákkal, amiket a közmédia kollégái irányítanak, így láthatják a nézőket, azokat a játékosokat, akikről éppen szó van, és a mérkőzések végén is több kamera mutatja majd, amint a magyar válogatott tagjai a szurkolókkal közösen eléneklik a Himnuszt.

Ezen kívül a stáb egyik része folyamatosan a válogatottat kíséri, betekintve az edzőtáborba, megmutatva a felkészülést, a másik részének köszönhetően pedig láthatják a soron következő összecsapás helyszínét, átélhetik a hangulatot. A magyar válogatott június 15-én kezdi meg 2024-es Eb-menetelését: az első mérkőzés előtti sajtótájékoztatót élőben követhetik, majd minden meccsnap előtt a találkozó helyszínéről láthatják a következő összecsapás felvezetőjét.

A magyar válogatott mérkőzései:
Magyarország – Svájc: június 15., 15 óra
Németország – Magyarország: június 19., 18 óra
Skócia – Magyarország: június 23., 21 óra
Euro 2024 – június 14-től július 14-ig
0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 
Legnézettebb

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.