eMAG: Több mint 130 alkalmazott sikeresen elvégezte az Upgrade programot, a gyorsított karrierépítési képzést (x)

2022. július 20., 15:00

Egy évvel a megjelenése után az Upgrade már 131 végzőst számlál, akik teljesítették a több mint 5500 órányi tréninget. Az Upgrade gyorsított karrierépítési programot az eMAG kezdeményezte és a képzés segít a karrierjük elején levő fiataloknak, hogy az aktuális munkaerőpiaci követelményeknek megtanuljanak eleget tenni. A képzésében résztvevő fiatalok több mint egynegyedének sikerült új munkakörre váltani már a képzés időtartama alatt.

eMAG: Több mint 130 alkalmazott sikeresen elvégezte az Upgrade programot, a gyorsított karrierépítési képzést (x)
galéria

Az Upgrade program következtében a résztvevők több mint egynegyede új munkakörre váltott. Ennek segítségével az eMAG 800 alkalmazott képzését tűzte ki célul az újonnan kialakult munkaerőpiacra. A fő képzési területek, amelyeken a kezdő eMAG alkalmazottak továbbképzést kaptak a technológia, marketing, értékesítés, pénzügy és a folyamatok optimalizálása volt.

 „Az első alkalommal megszervezett Upgrade azt bizonyítja, hogy fiatal kollégáinkban nagy a tanulási vágy és az, hogy naprakész információkat birtokoljanak különböző szakterületeken, ezért nagyon örülünk, hogy a résztvevők egynegyede már megtette ebben az évben az első lépést a saját fejlődése érdekében. Folyamatosan befektetünk cégünk berkeiben a humán erőforrások számára kidolgozott fejlesztési programokba, mivel meggyőződésünk, hogy csakis a folyamatos tanulás során fejlődhetünk a munkaerő piacán, amely maga is folyamatos átalakulásban van a digitális gazdaság következtében. Az Upgrade program minden képzési szakaszából kapott visszajelzéseket figyelembe vesszük és ezeknek megfelelően fejlesztjük a képzési programot, hogy megfelelő tapasztalathoz jussanak a résztvevők és a képzés minden résztvevő igényeit kielégítse” – nyilatkozta Cosmin Dodoc, a People & Organisation eMAG elnökhelyettese.

A 2021 júliusában először meghirdetett programra 400 olyan alkalmazott jelentkezett, aki fejlődni szeretett volna a munkahelyén és ezekből 201-et választottak ki a képzésre. Az Upgrade egy 4 millió lej értékű befektetés, amelyet az eMAG hosszú távon fog lebonyolítani és tervei szerint 800, a pályája elején levő fiatal kollégát szándékozik a megfelelő tanácsadással ellátni, hogy ők helyt tudjanak állni az aktuális munkaerőpiacon. A program során a résztvevők több, intenzív oktatási modult végeznek el és ami ennél sokkal fontosabb, megkapják azt a szakirányú tanácsadást, ami a saját professzionális képességeik fejlesztéséhez szükséges, hogy a cég keretein belül képesek legyenek jobban teljesíteni és új munkakörbe lépni.

Cosmin Dodoc, a People & Organisation eMAG elnökhelyettese

Az Upgrade képzési program folytatódik és a kiválasztott egyének csoportos képzéseken fognak részt venni, amelyek célja a jobb önismeret, hogy jobban fel tudják mérni saját erős oldalaikat és jobban felismerjék azt, hogy a cég keretein belül melyek azok a munkakörök, ahol jobban tudnának teljesíteni. Ha felismerték a kívánt és megfelelő új munkakört, akkor mentori programokon és képzéseken fognak részt venni, akár e-learning formában is, célirányosan a kívánt munkakörre alkalmazva.

Az eMAG folyamatosan bővíti csapatát és az évek során olyan programokat fejlesztett ki a humán erőforrások számára, mint a Business Akadémia vagy a Marketplace & People. De karrierfejlesztési programokat is az új generációk és fiatal vezetők számára, mint a Future25, vagy az idősebbek számára létrehozott Grow Talent kampányt. Ugyanakkor ügyvezetői fejlesztési programokat is olyan egyetemekkel partnerségben, mint a Harvard, MIT vagy London School of Economics.

Az eMAG-ról:

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. A cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról itt találhatók. 

(X – fizetett hirdetés)

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 
Legnézettebb

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.