Az eMAG folytatja a vezetői fejlesztési programot egy újabb, 200 ezer eurós befektetéssel (x)

2022. július 22., 12:22 utolsó módosítás: 2022. július 22., 12:23

A Grow Talent program az olyan neves egyetemek, mint a Harvard Business School és a MIT Management Executive Education business programjaihoz biztosít hozzáférést a résztvevőknek.

Az eMAG folytatja a vezetői fejlesztési programot egy újabb, 200 ezer eurós befektetéssel (x)
galéria
Cosmin Dodoc, a People & Organisation eMAG elnökhelyettese

Az eMAG meggyőződése, hogy az oktatás, a tanulás soha nem szűnik meg, így folyamatosan fejleszti és továbbképzi vezetőit, ezért a Grow Talent programban az idén is 200 ezer eurót fektet be olyan neves egyetemek business képzéseire, mint a Harvard Business School és a MIT Management Executive Education. A programban 75 kolléga vesz részt két etapban: 2022 július-október, valamint 2023 február-április között.

„Az eMAG-nál naponta új dolgokat tanulunk a komplex projektjeink kapcsán és a kollégáinknak alkalmuk van a legnevesebb egyetemek által felajánlott programokban továbbfejleszteni magukat és ezáltal kapcsolatba kerülnek a legújabb trendekkel a szakmában, amelyekből nem csak tanulnak, hanem azok inspirálják is őket. Azok, akik részt vettek az előző programon elsősorban azt értékelték, hogy tisztább és strukturáltabb rálátásuk lett a business innováció terén” – nyilatkozta Cosmin Dodoc, People & Organisation eMAG elnökheyettese. A program három fejezetben a stratégiai menedzsment, a tárgyalás és a stratégia üzleti folyamatainak tervezésére összpontosít.

Az eMAG folyamatosan bővíti csapatát és az évek során továbbképzési programokat fejlesztett ki a csapatai számára, fiatal vezetőknek a Future25 vagy az Upgrade programokat, karrierfejlesztési programokat fiatal pályakezdők számára, vagy ügyvezetői fejlesztési programokat olyan egyetemekkel partnerségben, mint a Harvard, MIT vagy a London School of Economics, a Grow Talent.

Az eMAG-ról

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. A cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról itt találhatók.

(X – Fizetett hirdetés)

Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.