Az UNFINISHED közösség és az eMAG megrendezi a fesztivál első crowd source típusú filmjét (x)

2022. szeptember 20., 12:19

Az Unfinished multidiszciplináris fesztivál, amelyre szeptember 29. és október 2. között kerül sor; és az eMAG partnerséget hoz létre a felfedezők közössége számára, azok számára, akik nap mint nap előrehaladási megoldásokat és inspirációkat keresnek minden területen.

Az UNFINISHED közösség és az eMAG megrendezi a fesztivál első crowd source típusú filmjét (x)
galéria

Az eMAG online áruház, ahol bárki könnyen és gyorsan böngészhet a több mint 12 millió termék kínálatából, és az Unfinished fesztivál, ahol a felfedezésekre kíváncsi közönség naponta workshop-okon vehet részt, performanszokat, előadásokat, vitákat, beszélgetéseket hallgathat meg OFF CENTER témában, felszólítja azokat, akik szeretnék másokkal megosztani napi kutatásaikat, hogy egy rövid, portré formában filmezett filmet készítsenek életük olyan szituációiról, ami inspiráló lehet mások számára is.

A film szólhat egyszerű életszituációkról, amelyben egy tárgyat keresnek, de szólhat egy kedves személy, történet vagy ötlet kereséséről is, akár önmaga kereséséről is.

A kisfilmeket 2022. szeptember 20-ig fel lehet tölteni az  unfinished.ro/searching oldalra. A legszebb részek egy kiáltványszerű kisjátékfilmbe lesznek összesítve, melyet a fesztivál nyitóünnepségén fognak vetíteni.

„A keresés öröme összeköt bennünket, úgy ahogy az a mottónkból is kitűnik – A keresés soha nem szűnik meg – az eMAG egy keresőmotor bárki számára, aki könnyen és erőfeszítés nélkül szeretne bármilyen, számára szükséges terméket megtalálni, míg az Unfinished fesztivál célközönsége azok a felfedezni vágyók, akik soha nem szűnnek meg új ötleteket és területeket felfedezni, megismerni. Ezért indítottuk útjára ezt a felhívást a kíváncsiak számára, hogy együtt létrehozzuk ezt az új ötletek, tapasztalatok, dolgok soha meg nem szűnő kereséséről szóló filmet, amely nemcsak saját, személyes fejlődésünkhöz vezethet, hanem közösségünk és társadalmunk fejlődéséhez is” – nyilatkozta Irina Pencea, az eMAG Chief Marketing Officer-je. 

Cristian Movilă, az UNFINISHED fesztivál alapítója, hozzátette, hogy „ha már keresésekről beszélünk, akkor elmondhatjuk azt, hogy

mi is olyan partnereket kerestünk, akikkel egy olyan közösséget tudunk építeni, amelyre mindannyiunknak szüksége van. Egy olyan közösséget, amely mindig többet szeretne, amely nem elégszik meg a visszautasításokkal, vagy az »ez van« jellegű válaszokkal, amely naponta meg akarja haladni önmagát és amely megérti a példa erejét.

Ezt találtuk meg az eMAG-nál és reméljük, hogy együtt fogjuk folytatni kereséseinket az elkövetkező években is”. 

A hetedik alkalommal megrendezésre kerülő UNFINISHED multidiszciplináris fesztivál négy napon át workshopokat, performanszokat, kerekasztal-vitákat, beszélgetéseket és bemutatókat ajánl OFF CENTER témában, amelyek a decentralizálás témakörét fogják körüljárni. Mint minden évben, a részvétel időt és odaadást igényel. Az UNFINISHED fesztiválon való részvételhez mindössze egy online formanyomtatvány kitöltésére van szükség, amely a részt venni szándékozók motivációjára és értékrendjére vonatkozó kérdéseket tartalmaz. Jelentkezni az www.unfinished.ro honlapon lehet és a résztvevők száma 3141 lesz személyesen és 13 000 online. 

Az UNFINISHED  fesztiválról

Az Európai Parlament védnöksége alatt megrendezett UNFINISHED fesztivál Románia első multidiszciplináris fesztiválja, amelyet az Eidos Alapítvány hozott létre, és amelynek célja a folyamatos fejlődés élménye. 2016-től máig az Unfinished fesztiválnak több mint 250 meghívottja volt, köztük Alvy Ray Smith, a Pixar társalapítója, Virgil Abloh, a Louis Vuitton divatmárka férfitermékosztályának a művészeti igazgatója, Marina Abramovic, a sokszorosan díjazott művésznő, Nicolas Jaar zenész, az Obama adminisztráció digitális stratégája és Esther Perel, a legismertebb párkapcsolati pszichoterapeuta.
 Az eMAG-ról

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról itt találhatók. 

(X – fizetett hirdetés)

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 
Legnézettebb

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.