2022-ben az emberek nemcsak meglepő dolgokat vásároltak, hanem szokatlan dolgokat is kerestek az eMAG-on (x)

2022. december 28., 12:03 utolsó módosítás: 2022. december 28., 12:54

Az eMAG-on a milliós számokat elérő keresések azt bizonyítják, hogy a vásárlók megoldásokat kerestek a különböző életszituációkra és pontosan tudták, hogy mire van szükségük. A középiskola, első utazás repülővel, a Teslánál észlelt meghibásodások vagy az élettárs feltételezett félrelépése – ezek csak néhányak a keresések közül.

2022-ben az emberek nemcsak meglepő dolgokat vásároltak, hanem szokatlan dolgokat is kerestek az eMAG-on (x)
galéria
Fotó: eMAG

2022 az az év, amikor az emberek továbbra is nagyrabecsülték a saját idejüket és olyan termékeket és szolgáltatásokat kerestek, amelyek a nagyvilággal való állandó kapcsolatot biztosították számukra, bárhol is tartózkodjanak.

A legkeresettebb termékek a tech területétől voltak, olyan termékeket kerestek, mint laptopok, fülhallgatók, okosórák vagy iPhone 13, telefonok, de jószámban voltak a keresések között olyan háztartási cikkek vagy a család igényeit kielégítő termékek mint hűtőszekrények, porszívók vagy LEGO szettek.

Mi több, a saját és szeretteik szükségleteit kielégítő termékek keresése mellett, a románok az eMAG-on kerestek válaszokat olyan egzisztenciális kérdésekre, mint „miért nehéz szeretni” vagy „hogyan védekezz a negatív energiák ellen” vagy „mit ne csinálj a középiskolában”.

A szokatlan keresések toplistáját egy egész sor különleges kívánság egészíti ki, olyanok mint „manele márciuska” és „vízhatlan poló” – mindezek azt bizonyítják, hogy az emberek nemcsak vásárlási céllal keresnek az eMAG-on, hanem információkat is szeretnének megtudni.

Az eMAG szokatlan keresések toplistája 2022-ben:

Fotó: eMAG

Fotó: eMAG

Fotó: eMAG

Fotó: eMAG

Fotó: eMAG

Fotó: eMAG

Fotó: eMAG

Fotó: eMAG

Fotó: eMAG

Fotó: eMAG

Fotó: eMAG

Az eMAG-ról:

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról: about.emag.ro.

(X – fizetett hirdetés)

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 
Legnézettebb

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.