eMAG Black Friday: 1,5 millió ajánlat (x)

2022. november 08., 15:22 utolsó módosítás: 2022. november 08., 16:41

Idén november 11-én lesz a legtöbb kedvezmény és az eMAG ezen a napon a legnagyobb Black Friday eseményre készül az elmúlt 12 év alatt, amióta először megrendezte ezt azt eseményt. Egy olyan időszakban, amikor az emberek mindennél jobban keresik a kedvezményeket, az eMAG 1,5 millió ajánlattal jelentkezik, amit a vásárlók rendelkezésére bocsát a Marketplace partnerekkel közösen, egy több mint 10 hónapos előkészítő munka eredményeként. Az eMAG által, erre az alkalomra előkészített kedvezmények összértéke meghaladja a 360 millió lejt az utóbbi 30 nap legkisebb árától kezdve.

eMAG Black Friday: 1,5 millió ajánlat (x)
galéria

Idén a Black Friday alkalmával az eMAG a jövő logisztikai központjából fogja a termékeket kiszállítani, amely egy több mint 43 millió eurós befektetés robotokba és világszintű utolsó generációs technológiákba, amely az eMAG alkalmazottait a nagyobb teljesítés érdekében segíti. Ezáltal az eMAG meg tudja őrizni a kiszállítási árat, annak ellenére, hogy az energia és az üzemanyag árak megnövekedtek.

Az ajánlat szem előtt tartja az emberek igényeit, akik, egy tanulmány alapján, az idén, a Black Friday keretében, kis háztartási elektronikai termékeket (39,1%)​, tévéket (33,5%), mobil telefonokat (22,6%), ruházati cikkeket (22,4%​) és hűtőszekrényeket (20,7%​) fognak keresni. Ugyanaz a tanulmány megállapította, hogy a családok, idén a Black Friday alkalmával, az eddigi legnagyobb összegeket tervezik elkölteni, átlagosan 2.500 lejt, 13%-al többet, mint 2021-ben. 

Idén a Black Friday alkalmával az eMAG 639 millió lej értékű eladásokra számít, amely 30 millió lejjel több, mint a tavaly. 

Fotó: eMAG

„Figyelembe véve az inflációt és a családok megterhelt költségvetéseit, az emberek egyre inkább a promóciók felé irányultak. Ezért a Black Friday esemény egyre nagyobb figyelemnek örvend. Mi több mint 1,5 millió ajánlattal jövünk az összes termékkategóriában, a legjobb árakon és olyan részletfizetésekkel, amelyek az eMAG személyes fiókon vagy bankkártyán keresztül érvényesek. A Black Friday az az esemény, amit az emberek az online kereskedésben jobban szeretnek, mert az árak sokkal kedvezőbbek és az ajánlatokból is több van. Idén a jövő logisztikai központjából szállítjuk a termékeket, ahol a legújabb technológiával felszerelt logisztikai rendszer segít minket abban, hogy sokkal hatékonyabbak legyünk és változatlanul megőrizzük a kiszállítási árakat. A Genius kliensek számára pedig van egy kihagyhatatlan ajánlatunk: november 7-13. között vouchereket adunk vissza azoknak, akik egy éves Genius-bérletet vásárolnak. Minden szinten készültünk: ajánlatok, szolgáltatások, technológia, könnyített kifizetési és kiszállítási módok és bízunk abban, hogy egy sikeres eseményünk lesz” – nyilatkozta Tudor Manea, az eMAG ügyvezető igazgatója.

Tudor Manea, az eMAG ügyvezető igazgatója

Befektetés a technológiába és az ügyfélszolgálatba

Annak érdekében, hogy kellőképpen előkészítse a legtöbb kedvezményt ajánló napot, az eMAG több mint 4,3 millió eurót fektetett be új szerverekbe és cloud típusú szolgáltatásokba, valamint a Dana nevű virtuális chatbot-ba, aki az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársak munkáját fogja kiegészíteni a legaktuálisabb információ szolgáltatásokkal és a leggyorsabb probléma megoldásokkal, amikkel a kliensek találkozhatnak.

A Black Friday megrendelések kézbesítése november 25-ig

Ugyancsak a Sameday által kidolgozott easybox infrastúktúra segítségével, amely már több mint 3600 egységet számlál, valamint a futárszolgálatok segítségével, az eMAG készen áll arra, hogy az összes megrendelést november 25-ig kézbesítse. Az eMAG arra számít, hogy Bukarestben majdnem 40 000 csomag fog az easyboxba kerülni még aznap, a Black Friday estjén, november 11-én.

Ingyenes bérlet korlátlan kiszállításra és rugalmas fizetésre

A Black Friday napján az eMAG egy kihagyhatatlan kedvezményt ajánl a klienseknek, hogy azok ne kelljen a kiszállítási áron törjék a fejüket: négy vouchert ajánl 25 lej értékben a négy online kereskedelmi applikációban (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), azok számára akik november 7-13. között egy Genius bérletet vásárolnak és ezáltal az egyéves bérlet ára tulajdonképpen ingyen lesz.

Fotó: eMAG

Ugyanakkor egymillió kliensnek lehetősége lesz rugalmas fizetési módok közül választani és a Black Friday alkalmával vásárolt termékeiket kifizethetik 4 részletben az eMAG/My Wallet fiókon keresztül, de megoldásokat találhatnak bankkártyás fizetéssel is, akár 40 részletben való kamatmentes kifizetésekre.  

1,5 millió ajánlat, több mint 360 millió lej értékű kedvezmény 

A Black Friday alkalmával november 11-én az eMAG kliensek széleskörű termékkínálatból választhatnak: 

 • 160.000 kisméretű háztartási elektronikai cikk;
 • 60.000 televízió;
 • 205.000 okostelefon és gadget-ek;
 • 40.000 laptop;
 • 60.000 hűtőszekrény és mosógép;
 • 350.000 divatárú;  
 • 1,5 millió pelenka;
 • 150.000 játék és játékszer; 
 • 300.000 háztartási és kertészeti cikk; 
 • 60 tonna kávé; 
 • 120.000 üveg alkoholos ital.

Speciális termékek és szolgáltatások:

 • több mint 24.000 éjszaka szállás Romániában;
 • autók, vitorlás hajók és motorbiciklik több mint 7,5 millió euró értékben
  több mint 10 kg arany;
 • több mint 58 tonna disznóhús; 
 • orvosi és egészségügyi szolgáltatások, screening és analízisek; 
 • 2.500 voucher 50%-os kedvezménnyel repülőjegyekre; 
 • luxus órák és ékszerek.  
   
Az eMAG-ról:

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról itt találhatók. 

 (X – fizetett hirdetés)

0 HOZZÁSZÓLÁS
Rádió GaGa - Hallgassa itt!
 
 

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.