Bosch ablaktörlő lapátok minden autóra (x)

2019. július 09., 10:40 utolsó módosítás: 2019. július 10., 13:44
A Bosch ablaktörlő lapátok borítása alatt acél belső rejtőzik, amely jelentősen megnöveli az alkatrész élettartamát

Az ablaktörlő lapátok fő feladata, hogy eltakarítsák a nem kívánt szennyeződéseket, esővizet az autó szélvédőjéről. Ugyanazon tisztítórendszer többi elemével kiegészítve az ablaktörlő lapátok hatékonyan távolítják el a szélvédőn ragadt koszt.

A tisztítási folyamat a szivattyúval indul, mely mosófolyadékot fecskendez a szélvédőre. Az ablaktörlő lapátokat egy elektromotor mozgatja előre-hátra. Fontos, hogy a lapátok nagy sebességgel gyorsuljanak, mert így tudnak minden szennyeződést könnyen eltávolítani. Az ablaktörlő lapátok ritmikus mozgása a szélvédő középső részére koncentrál, hogy vezetője biztonságosan manőverezhesse autóját a célállomásig.

A Bosch ablaktörlő lapátok borítása alatt acél belső rejtőzik, amely jelentősen megnöveli az alkatrész élettartamát. A Bosch által készített lapátok általában 20 százalékkal tovább használhatóak, mint más gyártók termékei. Az acélkeménységű helytállásnak köszönhetően az ablaktörlő lapátok nem csak tovább működőképesek, de jól is néznek ki autóján, a napsugarakat visszaverő acél csillogása pedig csak emelhet a jármű vonzerején.

A lapátokhoz tartozó szintetikus dupla gumi technológia tovább javítja a teljes rendszer törlőképességét, az egyes alkatrészek kombinációjával pedig kiemelkedő tisztító teljesítmény érhető el.

A Bosch által gyártott ablaktörlő lapátok többet jelentenek, mint egy csinos kiegészítő az autó elején, hiszen ezek biztosítják a szélvédő tisztaságát és ragyogását. Ezen felül a biztonságot is garantálják a vezető látását akadályozó víz és szennyeződés eltávolításával.

Nézze meg videónkat is:

 

A cikk megjelenését az Eualkatresz.hu támogatta.

(X)

0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat