HIRDETÉS
HIRDETÉS

Majoros Rita heti ajánlója

2017. szeptember 10., 21:04 utolsó módosítás: 2017. szeptember 10., 21:06
HIRDETÉS

Majoros Rita az MTVA műsorkészítője Kaposvárról igazolt másfél éve a Petőfi Rádió csapatába. A hallgatók a Petőfi Összes hétköznap délutáni adásaiban, vasárnap pedig a Dalra Magyarban találkozhatnak vele műsorvezetőként.

Hétfőn esténként mindig nosztalgiázok egy kicsit. Mivel rendőr szakközépiskolában érettségiztem, így megnézem a Kékfény adását. Soha nem hagyom ki, kényelmesen leülök a fotelba, s tájékozódom egykori szakmám híreiről (Duna Tv, 21.25).

Reggelente, ha fel tudok kelni jó időben, akkor a Talpra magyart szoktam hallgatni Harsányi Leventével, Peller Mariannal és Kardos-Horváth Jánossal. Mindig aktuális témákkal foglalkoznak kiváló zenékkel körítve, s a jó hangulatban mintegy felpörgetik a napot (Petőfi Rádió, kedd, 7.15).

Általában hétköznap délután, de szerdán mindig egy izgalmas krimire, a Rex felügyelőre kapcsolok. Kellemes társaságban, kutyámmal együtt nézzük a sorozatot. Ráadásul kutyám, aki teljesen átéli a képernyőn történteket, néha bemegy a tévé mögé, s keresi, hogy hova is tűntek kedvencei, és miért nem jönnek ki vele játszani (Duna Tv, 19.35).

Csütörtökön az M2-Petőfin az Én vagyok itt műsort választom. A több mint egy órában szintén aktualitások kerülnek előtérbe, zenészeket, s olyan embereket hívnak meg, akikkel nem mindig találkozhatnak a nézők. Már jómagam is jártam náluk vendégségben (22.35).

Minden este, így pénteken is a Minek nevezzelek hallatszik a Petőfin. Boros Csaba, a Republic frontembere vezeti a műsort, s mindig meghív a stúdióba magyar zenészeket. A szakma hírei, izgalmas történetek, új lemezek kerülnek szóba, s biztos, hogy páratlan érdekességeivel mindig le tudja kötni a hallgatót (20.03).

Szombat reggel a Noé barátai magazint karikáztam be. Kutyám kapcsán említettem, hogy nagy állatbarát vagyok, így Rátonyi Kriszta műsora mindig leköt. Miközben kavargatom kávémat, izgalmas helyeket ismerhetek meg: a műsorvezetőkkel együtt bepillanthatunk az Állatkert rácsai mögé, vagy például megismerkedhetünk a medveotthon életével (Duna Tv, 9.50).

Vasárnap a Dunán a Magyarország szeretlek! vetélkedőt ajánlom. Nagyon vicces estének nézhetünk elébe kiváló műsorvezetőkkel, érdekes vendégekkel. Már én is szerepeltem a műsorban, s annyira jól éreztem magam, hogy legszívesebben minden héten elmennék a forgatásra (21.10). Ha idejük engedi, szeretettel látom Önöket a Dalra Magyar műsoromban. Tíz óráig olyan magyar zenészekkel beszélgetek, akik elhozzák legfrissebb dalaikat, majd két koncert következik, így éjfélig velünk „bulizhatnak” a hallgatók (Petőfi Rádió, 20.03)

HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS