HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. március 24., szombat

Strandpapucs és a Forma–1

Számos újdonságot vezettek be a hétvégén kezdődő Forma–1-es világbajnokságban. Szokásos módon először az Ausztrál Nagydíjon állnak rajthoz a versenyzők, és november 25-én Abu-Dzabiban zárják a sorozatot. 

Pál Gábor 2018. március 16., péntek

Futsal: székelyföldi csapatok a dobogóért

Két székelyföldi csapat is ott lehet a végelszámolásnál a teremlabdarúgó 1. Ligában. A Futsal Klub Székelyudvarhely már korábban bebiztosította helyét a legjobb hat között, a Csíkszeredai Imperial Wet pedig küzd, hogy ott legyen a rájátszást érő helyen. 

HIRDETÉS
Pál Gábor 2018. február 11., vasárnap

Megszűnt csapat. Újraéledő sportklub?

Nincs már olyan kézilabdaklub az országban, amely kizárólag egy személy anyagi támogatásával tartaná fenn magát. Az udvarhelyi klub folytatná tevékenységét, de a polgármesteri hivatalnak is van elképzelése a sportág jövőjét illetően. 

Pál Gábor 2017. december 15., péntek

„Megcombosodott” székely hokicsapatok

Csíkszeredában és Gyergyószentmiklóson is jelentős változáson esett át a hokicsapat.  Sportklub az Erste Ligában az élmezőnyben tanyázik és vezeti a román jégkorongbajnokságot, a Progym az utóbbi pontvadászatban a második helyet foglalja el. 

Pál Gábor 2017. december 01., péntek

Hamilton utolérte Vettelt

Csak az első része volt izgalmas az idei Forma–1-es világbajnokságnak. Lewis Hamilton két futammal a sorozat vége előtt bebiztosította végső győzelmét, és ezzel begyűjtötte negyedik vébé-trófeáját. Csapattársa a dobogó harmadik fokára állhatott fel. 

HIRDETÉS
Pál Gábor 2017. október 18., szerda

Emelt fővel vonult vissza Klein László

Búcsúzott a közönségtől a 155-szörös román teremlabdarúgó-válogatott. A székelykeresztúri Klein László vasárnap játszotta le az utolsó hivatalos meccsét a Futsal Klub Székelyudvarhely együttesénél. Pályafutásáról, jövőjéről kérdeztük a kapust.